Nieuwe Vesting fase 2B

Hellevoetsluis
Actueel aanbod

€ 252.000,- tot € 425.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
112 - 178m2
Kaveloppervlak
107 - 234m2
Aantal kamers
4

Over dit project

Wonen pal aan de vesting. Hoe stoer is dat? Met de historische vestingwerken van Hellevoetsluis aan je ene en het Haringvliet aan je andere hand. Geen saaie, doorsnee nieuwbouwlocatie, maar een plek om avonturen te beleven! Zwemmen, zeilen, door de duinen struinen, met het hele gezin naar het Aquapark Splash...

Je kunt letterlijk lopen naar alle voorzieningen in de oude vesting. Zo'n unieke plek waar je de historie nog kunt proeven, cultuur kunt opzoeken, muziek luisteren, lekker eten en gezellig wat drinken.... Een plek waar je gaat wonen om er nooit meer weg te gaan.

Op deze historische locatie wil je natuurlijk wel modern wonen, tussen jonge stellen en gezinnen. Ook dat is de Nieuwe Vesting ten voeten uit! De eerste fasen staan er al; een stoere wijk met een markant eigen karakter en eigentijdse woningen. Degelijk gebouwd met duurzame materialen en energiezuining, met het oog op de steeds hogere eisen voor de komende generaties.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Nieuwe Vesting fase 2B
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
30 (waarvan 30 beschikbaar)
Prijs
€ 252.000,- tot € 425.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hellevoetsluis.

Aanmelden