Rijks Buiten

Hellevoetsluis - Hellevoetsluis
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Over nieuwbouwproject Rijks Buiten
Ter hoogte van Rijksstraatweg 247 zijn we van plan om 20 woningen te realiseren, gelegen aan een groen woonhof in een oase van rust.

Klassieke architectuur met veel elementen uit de jaren '30
Ter hoogte van Rijksstraatweg 247 in Hellevoetsluis zijn wij van plan om 20 woningen te realiseren.

Op dit moment hebben wij het volgende plan voor ogen: 20 woningen in een groen woonhof, bestaande uit circa 3 vrijstaande woningen, circa 10 twee-onder-één-kapwoningen en circa 7 herenhuizen. De herenhuizen zijn grote rij- en hoekwoningen voorzien van fraaie, klassieke architectuur met veel elementen uit de jaren '30.

We verwachten omstreeks november 2020 de eerste schetsen te kunnen tonen. Als alles volgens planning loopt, kunnen we je dan ook al meer vertellen over woonoppervlaktes, perceelgroottes en prijsindicaties.

De verkoop van de woningen staat gepland voor begin 2021.

Op dit hebben we helaas nog niet meer informatie voor je beschikbaar. Zodra we je meer kunnen vertellen, delen we dit graag via onze website en de nieuwsbrief. Schrijf je daarom bij belangstelling in, dan ben je als eerste op de hoogte!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief: www.rijksbuiten.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Rijks Buiten
Koopwoningen
20
Type woningen
2-onder-1-kap, Herenhuis, Hoekwoning, Rijwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hellevoetsluis.

Aanmelden