Nieuwe Vesting fase 3

Hellevoetsluis - Hellevoetsluis
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

Nieuwe Vesting - Hoe wilt u wonen?

INTERESSE IN EEN NIEUW APPARTEMENT?
In Hellevoetsluis worden op een steenworp afstand van de haven 41 prachtige appartementen gerealiseerd. Dat de appartementen op hoog niveau worden afgewerkt en dat het gebouw beschikt over een parkeergarage, dat staat vast. Maar wij zijn oprecht geïnteresseerd in uw mening over waar de appartementen nog meer aan moeten voldoen. Het zijn úw woonwensen en suggesties die bij ons centraal staan bij het bedenken en verder vormgeven van dit prachtige wooncomplex. Want zeg nou zelf: u wilt toch ook alleen maar het beste wooncomfort voor uzelf?

OP 4 APRIL ORGANISEREN WIJ DAAROM EEN INSPIRATIESESSIE.
Denk mee over de nieuwe appartementen.
De inspirerende avond wordt gehouden bij restaurant Zoet of Zout aan Haringvlietplein 3 in Stellendam. U bent daarbij van harte welkom!
Meldt u snel aan en we ontvangen u graag op deze inspiratiesessie.

NIEUWE VESTING FASE 3
Nieuwe Vesting krijgt al aardig vorm. Het wordt een levendige wijk. Fase 2b is ondertussen volledig uitverkocht. Omdat er veel vraag is naar appartementen is in fase 3 voor deze woonvorm gekozen. De appartementen zijn grofweg in te delen in twee typen: naast de standaard-appartementen, die al een hoge mate van comfort bieden, komen er enkele nóg luxere appartementen. De indeling van de appartementen is afhankelijk van de wensen die naar voren komen tijdens de inspiratiesessie op 4 april a.s. bij Zoet of Zout (Haringvlietplein 3 in Stellendam).

TOCH LIEVER EEN GRONDGEBONDEN WONING?
In volgende fase zijn deze ook beschikbaar! Schrijf u nu alvast in, dan brengen we u als eerste op de hoogte van fase 4.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Nieuwe Vesting fase 3
Koopwoningen
41
Type woningen
Appartement, Eengezinswoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Eigendom
Volle eigendom
Balkon
Balkon
Overige
Zwembad
Voorz. binnen 1 Km.
(Jacht) haven, Apotheek, Basisschool, Busstation, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hellevoetsluis.

Aanmelden