Kop Oostdijk

Hellevoetsluis
Actueel aanbod

€ 250.000,- tot € 290.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
84 - 88m2
Aantal kamers
3

Over dit project

Op de Kop Oostdijk in Hellevoetsluis worden drie fraaie appartementengebouwen gerealiseerd van elk vijf verdiepingen hoog. De drie markante gebouwen Noest, Vlijt en Nijver geven de entree van Hellevoetsluis een aantrekkelijke aanblik met hun warme steenkleur en glazen balkons. In het eerste gebouw komen koopappartementen, de andere twee worden verhuurd.

Er zijn geen consessies gedaan in de uitstraling, indeling en afwerking van de appartementen. Dat betekent genieten van kwaliteit en maximaal wooncomfort.
De namen Noest, Vlijt en Nijver passen bij de historie en het karakter van Hellevoetsluis. Maar na gedane arbeid is het goed rusten. Hoewel het niet gezegd is dat je het na je pensioen rustiger aan gaat doen, zou je toch zeker meer tijd moeten krijgen voor de dingen die er toe doen. Voor oude of nieuwe hobby's, dingen waar je nooit aan toe kwam. Tijd, en de rust om er bewust van te genieten

Meer informatie

Kenmerken

Project
Kop Oostdijk
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
27
Prijs
€ 250.000,- tot € 290.000,-

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hellevoetsluis.

Aanmelden